Vardag

Nissen har flyttat in

Gokväll! Idag har vi haft en riktigt mysig dag. När vi hade vaknat möttes vi av att en Nisse flyttat in här hemma, hehe. Det lästes brev och Melker var i extas! Ska bli väldigt roligt att se honom utföra Nissens uppdrag och läsa brev varje morgon. Efter frukost bestämde vi oss för att baka! Det blev först chokladmuffins och där efter en silviakaka med saffran. Melker är så duktig när man bakar; häller i alla ingredienser i bunken, vispar och provsmakar sjuttioelva gånger.

Efter lunch packade vi en fikakorg med muffins och kaffe, och begav oss ut i snön! Vi mötte upp Melkers kompis Lexie och hennes mamma och lillasyster i lekparken för pulkaåkning! Det blev ordentligt kallt efter 1,5 timma, men var ändå riktigt mysigt. Härligt att komma ut!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply