Vardag

Städfrossa

Vilken härlig dag det varit idag (ja det svänger fort mellan blogginläggen)! Min relativt nyfunna vän Emma hörde av sig på morgonen och frågade om vi ville hänga med till lekparken. Så vi röjde undan frukosten lite snabbt och drog på oss utekläderna. Det var riktigt kallt, men emellanåt smög sig solen fram! Melker fick i all fall leka av sig med kompisen, Oliver sov gott i vagnen och jag fick umgås med en vuxen haha.

Efter att vi ätit lunch fick jag ett jäkla sug efter att rensa och städa. Sagt och gjort, så begav vi oss ner i källarförrådet! Jag rensade ut lite skit och passade även på att städa rent i tvättstugan. Nu ikväll efter middagen fortsatte jag mitt städande, dock på entréplan! Garderober tömdes och organiserades, jag dammsög och ställde undan leksaker som inte används längre. SÅ HIMLA SKÖNT. Nu ska jag sätta mig i soffan med Oliver och mysa lite, medan Simon söver Melker. Imorgon kommer min mormor och morfar hit, mysigt ❤️

Den söta vaggan bredvid tvn har
min svärmor klätt och gjort iordning till Oliver. Den sov barnens farfar i när han var bebis!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply