Högt och lågt

En vemodig söndag

Så var söndagen slut. Denna söndagen har jag känt ett så himla stort vemod. Imorgon åker mamma till Linköping för sista gången, och denna gång är hon borta en hel månad. Det känns så jäkla jobbigt samtidigt som jag inte vill något hellre än att hon åker så att hon blir färdig med sina behandlingar. Hon kommer få cytostatika som är tio gånger starkare än den hon fått tidigare behandlingar och man vet ju inte hur hennes kropp kommer reagera. Jag hoppas att hon får må okej, och att tiden går fort för oss alla.

Vi sågs i alla fall utomhus idag, min familj, mamma och pappa, lillebror, mormor och morfar. Vi var hemma på vår uteplats och grillade korv och åt lussebullar, innan vi sa hejdå. Melker gav mamma ett paket med lerfigurer han gjort och målat samt en plansch med bilder på oss och andra fina klistermärken, som kan pryda sjukhusrummet 😉

I helgen har vi även hunnit med lite pulkaåkning i trädgården (mer gräs än snö dock), samt gjort en riktigt söt snögubbe. Jag är otroligt stolt över min insats – och att Melker inte rivit ner den haha. Ikväll fick jag även tummen ur och tränade. Varje söndag är det ett cirkelfyspass i sporthallen mitt emot oss, och jag hade som mål att vara med varje vecka. Meeeen så blir man lite bekväm ena gången och nästa gång känner man sig lite krasslig osv, haha. Men idag gick jag och det kändes gött! Nu ligger jag nerbäddad och ska sova. Godnatt ❤️

Vem är sötast? Melker eller snögubben? Haha ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply