Vardag

Julbestyr och rymning på Plantagen

Nu är det inte långt kvar till julen! Jag är en sådan som längtar och plockar fram adventsljusstakarna i mitten på november, men sedan hivar ut allt två dagar efter jul, haha. Ikväll när Melker hade lagt sig slog jag in alla paket till barnen. Det är så mysigt att göra fina paket! Satt och funderade på hur gammal han kommer vara när han inser att mamma och tomten har samma inslagningspapper 😉

Älskar att slå in paket!!

Idag har vi för övrigt varit en snabbis på Plantagen. Eller det blev inte en så snabbis som jag hoppats på… Melker sa vid parkering att han då inte skulle åka vagn. Så Oliver fick åka vagn själv och Melker lovade att snällt hålla i vagnen under hela tiden… Vi plockade på oss det vi behövde för morgondagens kransbindning med Sofia och ställde oss i kön. Kvinnan framför oss skulle handla på faktura och då körde det ihop sig. Vi fick vänta och jag såg att Melker började bli otålig. Helt plötsligt var han borta och jag skymtade honom halvvägs ut på parkeringen. Vid detta skede hade en lång kö på cirka 7 sällskap bildats och tittade på familjen Anderssons spektakel 🙂 När att jag jagat ifatt honom ställer vi oss återigen i kön, genomsvettig, öppnar de en till kassa och jag får äntligen betala. Påminn mig om att tvinga pojken att sitta i vagnen nästa gång vi går i butik 🙂

Melker, 100% bus hela dagarna
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply